Despre noi

Prin politica noastra de confidentialitate, va asiguram ca:

  • Datele personale pe care le solicitam sunt reduse la minimul necesar desfasurarii tranzactiei; niciodata compania noastra nu va solicita, ulterior unei comenzi, prin E-mail sau prin alte mijloace, date suplimentare care nu sunt legate direct de actul de vanzare-cumparare. Daca primiti asemenea solicitari, va rugam sa ne semnalati imediat acest lucru, fara a raspunde la ele.
  • Informatiile pe care ni le oferiti sunt procesate in conformitate cu legile in vigoare privind comertul electronic, si cu buna credinta.
  • Datele solicitate sunt legate in exclusivitate de activitătile de facturare si expeditie a bunurilor cumparate.
  • Dvs. aveti dreptul oricand sa ne solicitati, in mod expres, stergerea din evidentele noastre a oricaror date de identificare personala. Noi vom da curs acestor solicitari practic instantaneu, fara a cere nici un fel de explicatie.
  • Nu exista nici un fel de acces al unei terte parti la datele pe care ni le oferiti. Compania noastra este singura entitate legala care va prelucra aceste date, strict în interesul actului de comert, cu detalii minime si pe o perioada de timp cat mai scurta cu putinta.

Intelegem si respectam atat legile in vigoare, cat si legea bunului simt, inclusiv dreptul Dvs. la viata privata.