Detectie efractie

Sistemele de Detectie Efractie au ca scop detectarea in timp real a patrunderii unei persoane neautorizate intr-un anumit spatiu protejat si avertizarea sonora sau vizuala la nivel local.

Instalarea sistemelor de alarma (antiefractie) este necesara pentru protectia persoanelor si bunurilor impotriva furturilor. In prezent, aceste sisteme pot fi achizitionate la costuri accesibile; sunt recomandate tuturor proprietarilor, cu scopul descurajarii infractorilor si avertizarii patrunderii persoanelor neautorizate in spatiul supravegheat.

Daca se doreste un grad mai mare de securitate firma noastra va poate conecta la un centru de monitorizare (dispecerat) 24/24h.

Am realizat si oferim solutii adecvate: de la sisteme de alarma pentru locuinte, la sisteme de detectie si semnalizare efractie pentru obiective medii si mari, la sisteme integrate de detectie efractie cu control acces si alte automatizari; potrivite pentru obiective mari, supermarket, hypermarket, mall, fabrici, aeroporturi.

Sistemele de detectie efractie sunt realizate cu: detectoare conventionale sau adresabile, detectoare de miscare in infrarosu (PIR), detectoare duale in infrarosu si microunde; detectoare duale in infrarosu si ultrasunete, detectoare de vibratii geam spart, detectoare acustice de geam spart, bariere in infrarosu, detectoare de soc si vibratii, butoane de panica, pedale de panica, contacte magnetice, contacte de incuiere, altele.

Pentru sistemele de detectie perimetru, detectie exterioara, se folosesc: bariere in infrarosu, bariere cu microunde, detectoare cu laser, detectoare de miscare in infrarosu pentru exterior; sisteme de detectie garduri de sarma, senzori de gard, cablu ingropat, senzori sub pavele, altele.

Semnalizarea si alarmarea in caz de efractie se realizeaza cu panouri cu display LCD si indicatoare cu LED-uri, sirene de efractie, flash-uri, avertizoare optice si acustice; comunicatoare telefonice pentru retranslatia alarmei PSTN, GSM, GPRS, IP, integrarea in sistemul de management al pericolelor …

Centralele de efractie pot comanda si: aprindere lumini, inchidere jaluzele, pornire/oprire diverse aparate casnice, etc.