Automatizari porti

Noul sistem de automatizare, a casei, de la Blueral, este evolutia sistemului cunoscut ca smart-house, un sistem care creeaza confortul necesar pentru dumneavoastra si cei dragi.

Acest sistem combina doua elemente importante: confortul si economisirea energiei, folosind tehnologia de varf.

Automatizarea ofera posibilitatea de a monitoriza consumul, oferind diagrame a energiei consumate, atat pe ziua in curs ,cat si pe lunile sau chiar anii trecuti.

Toate aceste date  sunt usor accesibile cu ajutorul telefoanelor inteligente, PC-urilor sau tabletelor.

Un mare avantaj este faptul ca, sistemul poate fi proiectat si cu dispozitive fara fir (wireless), in cazul in care nu este posibila montarea cablurilor sau nu se doresc.

 

De ce ai automatiza o poarta culisanta?

Te vei simti confortabil si in siguranta deschizand portile din interiorul masinii fara a fi nevoie sa te mai dai jos din masina; mai ales pe o vreme nefavorabila, sa te uzi, apoi sa intri din nou in masina si la final sa inchizi portile. Automatizand poarta culisanta, totul este la un buton distanta, oferindu-ti un confort maxim.

 

Cum alegi o automatizare pentru o poarta culisanta?

Atunci cand se doreste alegerea unei automatizari pentru o poarta culisanta trebuie tinut cont de greutatea portii si cat de des este utilizata zilnic (intensitatea traficului). O poarta culisanta prezinta dezavantajul greutatii, actionata manual se pierde timp la deschiderea si inchiderea sa; insa cu ajutorul automatizarii acest proces va fi simplu, rapid si sigur.

O regula de baza pentru orice poarta culisanta este sa ruleze cat mai usor, rolele si ghidajele sa fie de calitate; iar frecarea intre role si sina sa fie cat mai mica (recomandat fiind cornierul in combinatie cu role pe sina V).

Astfel, vom prezenta un kit de automatizare care ofera un raport pret/calitate foarte bun, fabricat in Italia, denumit Gpa Culis 600 compus din:

  • motor cu carcasa din aluminiu vopsit recomandat pentru porti culisante de pana la 600Kg
  • centrala de comanda cu alimentare la 220V cu incetinire si receptor 433Mhz integrat;
  • lampa de semnalizare LED;
  • o pereche de fotocelule cu raza de actiune 10m;
  • 2 telecomenzi pe frecventa 433,92Mhz;
  • cremaliera din nylon si fibra de sticla cu insertie metalica, 4 bucati de 1m;

Acest kit este ideal pentru controlul automat al portilor culisante cu o masa maxima de 600Kg, prezenta dispozitivului antistrivire facandu-l sigur in utilizare; daca un obstacol este prezent pe traseul portii, poarta nu se va deschide pana obstacolul respectiv va fi indepartat, astfel eliminandu-se posibilele accidentari.