Control acces & pontaj

Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al accesului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

Video interfoanele de poarta pentru vile sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Sunt disponibile atat in varianta alb/negru sau color, cu facilitati diferite, in functie de model.

IDENTIFICARE

Principala interfata a angajatului cu sistemul de pontaj este cardul personal de identificare.

Aceste card-uri pot fi multifunctionale: legitimatie de servici,card de acces, card de pontaj sau “smart card” pentru aplicatii specifice.

Va oferim carduri de proximitate (RFID) compatibile cu sistemului de pontaj oferit sau cu un sistem deja existent si personalizarea/tiparirea cardurilor in orice format grafic color, cu sistem de protectie la copiere. Asiguram aceste servicii si post instalare, periodic, pentru angajatii noi, sau furnizam kituri complete de personalizare pentru card-urile de angajat.

Gama larga de solutii tehnice oferite, asigura orice dimensiune si complexitate a sistemului de pontaj si control acces. Pornind de la cititoare de control acces pentru solutii destinate firmelor mici, pana la terminale specializate de pontaj si colectare a datelor de productie, cu conectare prin Internet a mai multe puncte de lucru aflate la distanta mare chiar si in alta tara. Echipamentele ofertate asigura diverse tipuri de identificare: cu card/tag RFID ( tehnologii diverse: EM4100, MIFARE, LEGIC, HID) , si biometrice, cu amprenta sau recunoasterea fetei.

SOFTWARE

Programele integrate de pontaj si control acces ofertate, va asigura: administrarea unui numar nelimitat de angajati, pontajul dupa programe si schimburi de lucru, inregistrarea orelor suplimentare si a intarzierilor, planificarea concediilor si a zilelor de sarbatoare legale, drepturi specifice de acces si pontaj, definirea de motive de absenta si de plata. Sunt aplicatiii multiclient, putand fi instalata pe mai multe calculatoare in retea, cu limitarea drepturilor de acces in program.

Interfata cu echipamentele de colectare a inregistrarilor de pontaj se face prin module software specifice, care asigura o comunicatie in timp real. Acest avantaj ofera personalului responsabil, o informare asupra prezentei angajatilor cu scopul unor decizii rapide. Aplicatile software permit generarea unui numar de rapoarte specifice cat si exportul datelor de pontaj in fisiere de tip CSV (excell) sau interfatarea cu programe ERP sau salarizare. Toate modulele software sunt parametrizabile pentru a asigura cerintele de pontaj specifice domeniului de activitate al societatii D-voastra.

BENEFICIILE SISTEMULUI DE PONTAJ ELECTRONIC

  • Evidenta exacta si unitara a timpului efectiv lucrat pentru toti angajatii si eliminarea aprecierilor subiective ale maistrilor, sefilor de echipa…
  • Eliminati neajunsurile vechilor sisteme de pontaj clasice (ceas de pontaj);
  • Aveti o imagine clara a costurilor de productie în acord individual si/sau global;
  • Eliminati mii de minute pierdute (întârzieri, absente);
  • Eliminati condicile de prezenta;
  • Eliminati subiectivismul vechilor fise de pontaj care necesita un mare volum de munca;
  • Obtineti rapoarte de salarizare precise;
  • Sistemul de pontaj si control acces reprezinta un pas important in vederea certificarii ISO 9000; 

SC BLUERAL VISUAL instaleaza orice tip de interfon si videointerfon la case, vile sau blocuri. Va rugam sa ne contactati pentru consultanta si oferta de pret.